Published On: Sat, Jun 27th, 2020

RT by @NEXTDXCCCAT: Ahir vaig pujar per 1a vegada al meu racò DX-FM dalt del Castell de Montjuïc. I 1a vegada que vaig fer servir l’artilleria pesada: AirSpy HF+ dual port @airspy_com i el dipol portable de @rtlsdrblog . Les previsions de propagació eren bones i o seran durant tot el cap de setmana

Ahir vaig pujar per 1a vegada al meu racò DX-FM dalt del Castell de Montjuïc. I 1a vegada que vaig fer servir l’artilleria pesada: AirSpy HF+ dual port @airspy_com i el dipol portable de @rtlsdrblog . Les previsions de propagació eren bones i o seran durant tot el cap de setmanaSearch results for “@rtlsdrblog”

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by WP Robot

RT by @NEXTDXCCCAT: Ahir vaig pujar per 1a vegada al meu racò DX-FM dalt del Castell de Montjuïc. I 1a vegada que vaig fer servir l’artilleria pesada: AirSpy HF+ dual port @airspy_com i el dipol portable de @rtlsdrblog . Les previsions de propagació eren bones i o seran durant tot el cap de setmana