Published On: Mon, Jun 29th, 2020

RT by @ArnoReuser: in #Katwijk zijn wij op zoek naar een #vermiste 28-jarige vrouw. Ze is blank, heeft lang bruin haar, een lang en slank postuur, draagt een donker shirt en een zwart/wit geruite rok. Mogelijk rijdt zij in een blauwe Fiat. Heeft u haar gezien? Bel dan 112! Bij voorbaat dank. ^CM

in #Katwijk zijn wij op zoek naar een #vermiste 28-jarige vrouw. Ze is blank, heeft lang bruin haar, een lang en slank postuur, draagt een donker shirt en een zwart/wit geruite rok. Mogelijk rijdt zij in een blauwe Fiat. Heeft u haar gezien? Bel dan 112! Bij voorbaat dank. ^CM

Search results for “@ArnoReuser”

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by WP Robot

RT by @ArnoReuser: in #Katwijk zijn wij op zoek naar een #vermiste 28-jarige vrouw. Ze is blank, heeft lang bruin haar, een lang en slank postuur, draagt een donker shirt en een zwart/wit geruite rok. Mogelijk rijdt zij in een blauwe Fiat. Heeft u haar gezien? Bel dan 112! Bij voorbaat dank. ^CM